Työnkulku

Panostamme sujuviin, laadukkaisiin ja luotettaviin prosesseihin.

Toimitusvarmuutta, kokemusta ja näkemystä.

Saumattoman toimitusprosessin luomiseksi pyrimme asettamaan asiakkaan aina etusijalle.

Tarkka kartoitus, asiallinen tiedoittaminen ja hiottu kokonaisuus ovat jokaisen hankkeen onnistumisen edellytyksiä ja me palvelemme asiakkaitamme kaikilla projektiin tai hankkeeseen liittyvillä alueilla.

Tuotteen elinkaaren hallinta lähtee meillä tarkkaan toteutetusta suunnittelusta. Oli kyseessä ovet, ikkunat tai erikoistyöt toimitamme kokonaisuutena teille kaiken tarvittavan loppusiivousta myöten.

Suunnittelu

Tuotesuunnittelussa piirretään työkuvat ja valitaan käytettävät materiaalit. Tässä vaiheessa varmistetaan myös se, että työt on mahdollista valmistaa valitulla tekniikalla. Lopuksi piirustukset hyväksytetään asiakkaalla.

Suunnittelemme ja aikataulutamme asiakkaan puolesta koko toimitusprosessin.

Valmistus

Työstämme ja kasaamme kaikki yksiköt tarkalla otteella. Valmistuksen aikana pidämme huolta että kaikki toteutetaan sovitulla tavalla ja hankkeen vaatimalla laatutasolla.

Valmistamisessa käytämme tiukan laadunvalvonnan lisäksi aina ajantasalla olevaa kalustoa. Työstöön käytämme Biessen Rover C-sarjan CNC-koneita.

Pakkaus, lähetys ja asennus

Huolehdimme suunnittelu ja valmistustyön lisäksi toimitusvarmuudesta asiakkaalle. Pakkamme ja kuljetamme kaiken luotettavilla kumppaneilla tarvittaessa suojattuna lava kuljetuksena. 

Käyttämämme kuljetusliikkeet purkavat kuorman asianmukaisesti kohteessa. Kaiken työn päätteeksi suoritetaan myös loppusiivous.

Tarjouspyyntö tai hintatarjous?